Mr.Idol - My k-blog

2016. június 19., vasárnap

Mr.Idol


Rendező: Ra Hee-Chan
Író: Lee Gyu-Bok, Ra Hee-Chan
Producer: Kim Sung-Chul
Operatőr: Park Yong-Soo
Bemutató dátuma: 2011. november 3.
Játékidő: 114 perc
Műfaj:  Dráma, zene
Nyelv: Koreai
Ország: Dél-Korea

Történet:
Egy zenei vezető Goo-Joo (Park Ye-Jin) 3 éve elhagyta Dél-Koreát, miután egy énekes meghalt egy idol bandában, a Mr. Childrenben. Most azonban visszatért. A repülőtéren sajnos elveszti a bőröndjét; mint később kiderül, Yoo-Jin (Ji Hyun-Woo), az idegenvezető vitte el azt, tévedésből.
Goo-Joo-nak állást kínál Hee-Moon (Kim Su-Ro), a Star Music ügynökség igazgatója, de a nő visszautasítja ezt, és megkeresi a Mr. Children régi tagjait, hogy új életre keltse a bandát.
Hyun-Yi, Jio és Ricky újra összeállnak, de szükségük van egy vezető énekesre. Goo-Joo egy nyilvános meghallgatást rendez, hogy megtalálja az együttes új énekesét.
A nő eközben felhívja a bőröndjében hagyott mobiltelefonját, és beszél megbeszélik Yoo-Jinnel, hol találkozzanak a táska ügyében. 
Közben az is kiderül, hogy Yoo-Jin régen a Star Music egyik együttesben volt tag, de aztán ejtették őket. A férfi most részmunkaidős munkákat vállal és esténként egy bárban zenél. A bár tulaja szól az együttesnek, hogy vegyenek részt a nő meghallgatásán.
A meghallgatáson Yoo-Jin és Goo-Joo is meglepődik, hogy újra látják egymást. A zenekar előadást tart, de a nő külön is szeretné hallani a férfit. Goo-Joo ezt visszautasítja, és otthagyják a meghallgatást. Ugyan ezen a napon Yoo-Jin és zenekara közösen úgy dönt, hogy feloszlanak. A nő nem mond le az énekesről, és egész nap a nyomában van, hogy megtudja győzni, álljon a Mr. Children álljon.



Szereplők:

Oh Goo-Joo
Park Ye-Jin

Lee Yoo-Jin
Ji Hyun-Woo

Sa Hee-Moon
Kim Su-Ro

Park Sang-Sik
Lim Won-Hee

Jio
Park Jae-Beom

Hyun-Yi
Jang Seo-Won

Ricky
Kim Randy

Wonder Boys
(kis ideig szerepelnek)



További szereplők:
Lee Hyun-Jin - Kim Ji-Hoon (volt tag Mr. Children énekes)
Ko Chang-Seok – kávézó tulajdonos
Jang Young-Nam - Yoo-Jin testvére
Joo Jin-Mo - Yoo-Jin apja
Lee Seung-Ha - Soo-Hyun
Ahn Seo-Hyun - Han Eun-Seo
Nam Sang-Ran – Tarot kávézó tulajdonos
Goo Seung-Hyun - Han Eun-Ki
Lee Jin-Hee - Riporter Lee
Cha Jong-Ho
Lee Ji-Eun
Han Ye-Rin
Choi Young-Sung
Nam Gyu-Ri

Trailer:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése