BIGSTAR - My k-blog

2018. március 2., péntek

BIGSTAR

(Balról jobbra: Jude, Sunghak, Baram, Raehwan és FeelDog)
BIGSTAR (빅스타) a Brave Ent. fiúcsapata, mely 2012-ben debütált a "BIGSTART" kislemezzel. A fiúkat debütálásuk előtt a "BIGSTAR Show" műsorban láthattuk. A csapat több lemezt is kiadott 2012 és 2013 között, 2014-ben mindössze egy digitális kislemezük jelent meg. Várva várt visszatérésükre 2015-ben került sor "Shine A Moonlight" lemezükkel. A csapat zenei irányzatára jellemző az R&B. Mindeközben a csapat Japánban is igen szép sikereket ért el, miután a srácok debütálásuktól fogva 2014-ig számtalan előadást tartottak, ezáltal pedig ők az első idol csapat, ami 100 japán koncertet zárt sikeresen. Miután 2017 elején Baram bevonult a katonaságba, a többi négy tag indult az év második felében induló "The Unit" versenyben, ami lehetőséges nyújtott, hogy a be nem futott idolok is bizonyíthassanak. FeelDog végül a negyedik helyen végezve bekerült a győztes fiúcsapatba és a UNB tagjává vált. Miután 2017 elején Baram, 2018 elején pedig Raehwan is bevonult a katonaságba, FeelDog pedig a "The Unit" győztes csapatának, a UNB tagjaként promótált, a csapat hiátusra vonult.
2019 júliusában Feeldog, Sunghak, és Jude szerződése is lejárt a Brave Ent.-el, amiket nem hosszabbítottak meg. Az ügynökség ezt követően adta ki a közleményt, miszerint a csapat felbomlik.

➞ Nevük jelentése: Nevük azt jelenti nagy csillag, ami jelentheti a fiúk ambícióit, hogy nagy sztárokká váljanak. A rajongó név jelentése mögött az áll, hogy a fiúk számára a rajongóik az igazak, legyenek akármennyien is. A fanclub nevét egyébként rajongói javaslatok alapján választották ki, a rajongót, aki az Only One-t javasolta, meg is ajándékozták.

Aktív évek: 2012 - 2019
Debütálás dátuma2012. július 12.
ÜgynökségBrave Entertainment
Hivatalos rajongói névONLY ONE (온리원)
Japán nevükビッグスター

SzólókFrom20 (Raehwan)

HIVATALOS:
Tagok
Diszkográfia
Videográfia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése