TRCNG - My k-blog

2017. október 10., kedd

TRCNG


TRCNG (티알씨엔지) egy 8 tagból álló fiúcsapat, akiket a TS Ent. új generációjaként mutattak be. 2017 augusztus 17-én fedték fel az első tag arcát, majd szeptember 18-án a tagok neveit, s a csapatnevük. Ezt követően megnyíltak a hivatalos oldalaik, és a srácokat is szép lassan megismerhettük. A B.A.P után ők az első fiúcsapat az ügynökségnél. A tagok igazán fiatalon kerültek bele az ipar mély vizébe, mind a tízen 2000 után születtek, így a csapat átlagéletkora 15,9 év volt debütálásukkor.
Végül 2017 október 10-én debütáltak a "New Generation" c. minialbumukkal, s a címadó dalukhoz, a "Spectrum"-hoz készült MV-jükkel. Címadó dalukon maga Jisung és Hyoyeon is dolgoztak, a rapszöveg megírásában segédkeztek. Még ebben a hónapban megjelent a "Don't Stop The Dancing" c. daluk japán változata. A 2018-as éves egy visszatéréssel kezdték, visszatérő single-jük a "Who Am I" címet viselte, míg címadó daluk a "Wolf Baby" lett, amit az első japán kislemez, a "Spectrum" követett, amit a japán debütálásuknak is tekintünk.
2019 novemberében Taeseon és Wooyeop is beperelte a TS Ent.-et bántalmazás és helytelen menedzselés vádjával, továbbá felbontották a szeződésük is velük ezzel elhagyva a csapatot. (A perről ITT olvashattok bővebben.)

➞ Nevük jelentése: a TRCNG a 'Teen Rising Champion in a New Generation' rövidítése.

Debütálás dátuma2017. október 10.
Japán debütálás dátuma2018. április 04.
Koreai ügynökségTS Entertainment
Japán kiadóUniversal Music Japan
Hivatalos rajongói név: Champions
KiáltásukNew Generation! Hello, we are TRCNG!



Videográfia
Ki kicsoda?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése