Samuel - My k-blog

2017. augusztus 2., szerda

Samuel



 Kim Samuel (김 사무엘) nagyon fiatalon vált gyakornokká, ám ennek köszönhetően több éves rálátást nyerhetünk a debütálásához vezető útjára. 2012-ben a Pledis Ent. gyakornoka volt, ahol a SEVENTEEN legfiatalabb tagjaként hamar elnyerte a rajongók figyelmét, ám kora miatt végül nem debütált. 2015-ben a 1PUNCH tagjaként debütált ONE-nal, ám miután a YG Ent. szerződés ajánlott ONE-nak, a duó felbomlott.
 2016 áprilisában a Silento-val való kollaborációs dalával, a "Spotlight"-al elnyerte a 26. Seoul Music Awards Legjobb globális kollaborációjáért járó díjat. Részt vett a "Produce 101" második évadában, ahol sokan nagy reményeket fűztek hozzá. A műsor során alkalma nyílt megmutatni tehetségét és kitartását, ám a végső 11-be nem sikerült bekerülnie. Samuel a 18. helyen végzett, ami miatt rengeteg rajongó felháborodását fejezte ki. Ügynöksége hamar megnyugtatta rajongóit, hiszen bejelentették Samuel szóló debütálását. Hosszas várakozás után, 2017 augusztusában debütált "Sixteen" című minialbumával.

➞ Rajongói név és szín jelentése: A Garnet (gránátkő) a januárban születettek, - akárcsak Samuel, aki január 17-én ünnepli születésnapját -, köve. Ez a kő ugyanakkor három dolgot is szimbolizál: szeretet, örökkévalóság és szenvedély. A Samuel-t képviselő színárnyalatokat ugyanez a kő inspirálta.

Debütálás dátuma2017. augusztus 2.
Koreai ügynökségBrave Entertainment
Japán kiadóPony Canyon
Hivatalos rajongói név: Garnet (가넷)
Hivatalos színek: Rhodolite és Garnet (KÉP)
Japán neve: サムエル

HIVATALOS:



⋅∴
Diszkográfia
Videográfia
⋅∴

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése