MAMAMOO - My k-blog

2015. július 14., kedd

MAMAMOO


  A MAMAMOO (마마무) egy 4 tagú lány együttes, a Rainbow Bridge World cégnél. 2014 -ben debütáltak "Mr. Ambiguous" számukkal. A debütálásuk a 2014-es év egyik legjobbjának számított. A lányok kitűnnek különleges egyéniségükkel, melyhez fantasztikus hangjaik társulnak. A 2014-es Gaon Chart K-Pop Awards-on elnyerték Az év új előadója, a Seoul Success Awards-on pedig Az év rookieja díjat is. Számos kollaboráció írható nevükre, első fantalálkozójukra pedig mindössze egy perc alatt keltek el a jegyek. Első nagyalbumuk megjelenése után nem sokkal, első koncertjüket is kihirdették "2016 MAMAMOO CONCERT  MOOSICAL" néven, melyre az összesen 6200 ülőhelyre szóló jegy egy percen belül elkelt. Jelenleg ők azon lánybanda, akik debütálásuktól számított legkisebb időintervallumon belül megtarthatták saját koncertjüket. 2018 őszén a csapat Japánban is debütált a "Décalcomanie" japán változatával.
  2021. június 11.-én az RBW bejelentette, hogy Whee In elhagyta az ügynökséget, azonban továbbra is fog a MAMAMOO-val promotálni 2023 decemberéig.

➞ Nevük jelentése: "A "MAMAMOO" hasonlít egy kisgyermek sírására, a "mama" szó pedig világszerte használatos. Azt szerettük volna, ha a zenénket majd egy természetes ösztönként tudnák az emberek befogadni." – Solar, az Mwave interjújából

Debütálás dátuma2014. június 18.
ÜgynökségRainbow Bridge World
Rajongók neve: MooMoo (무무)
Japán nevük: ママム
KiáltásI say MAMA, MAMA, MOO~! Hello, we are MAMAMOO!

SzólóSolarWheeinMoonbyulHwasa

Videográfia
Ki kicsoda?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése